Žuta Minuta, Jenny Woo, LUR i Kamene Kare u Božidarcu

Beogradski streetpunk bend Žuta Minuta, Kanađanka Jenny Woo, kragujevački pank rok bend Ludak u razvoju, kao i beogradski Oi! pank bend Kamene Kare nastupiće u subotu, 18. novembra, u Centru za kulturu Božidarac.

Žuta Minuta je dobro poznat bend domaćoj publici koji će ovom prilikom promovisati treći studijski album pod nazivom I…Šta ćemo sad?, a pre ovog nastupa bend će se pojaviti i na trećem Belgrade Riot festivalu.

Ove večeri, u Božidarcu će premijerno nastupiti Jenny Woo Oi Project, projekat koji je veoma dobro poznat u pank krugovima i koji traje od 2008. godine. Njena izdanja potpisuje Randale Records, a ovaj nastup će biti održan u sklopu njene turneje po Evropi.

Ludak u razvoju je pank rok bend koji postoji od 1998. godine i iza sebe ima tri studijska izdanja, a u Beograd se vraća nakon dužeg perioda.

Kamene Kare su veoma aktivan beogradski bend koji čine veoma iskusni muzičari, mahom poznati iz benda Prilično Prazni. Bend je formiran 2015. godine, a debitantski materijal predstavili su na split albumu sa bendom Trula romansa, pod nazivom Alkohol i dim cepaju nam grla.

Cena karte je 400 dinara u pretprodaji i 500 dinara na dan koncerta u Felix Shopu.

IMG_6559 (Copy)