Zona B i Stereo Banana za vikend u SubBeernom centru

 SubBeerni centar, novo i zanimljivo mesto u gradu koje nosi titulu najveće pivnice, pripremio je za ovaj vikend šarenolik program. U petak u Cetinjskoj 15 na sceni će biti poznati bluzeri Zona B, dok u subotu znoje tehniku Stereo banana i DJ Bdat Džutim.

Naš čuveni blues sastav Zona B ima iza sebe šest albuma i pored toga što ima veliko uvažavanje publike, uživaju visoko poštovanje kolega muzičara sa kojima su i višestruko sarađivali. Oni postoje od 1987. godine i uticajni su muzičari na našoj sceni.

Uvek sam želeo da sviram u nekom podzemlju i pred kraj karijere će mi se ispuniti ta želja. Dobro pivo i blues se savršeno slažu, jer pivo je jedan od glavnih postulata za dobru blues svirku – kaže Zdenko Kolar, basista Zone B.

Hip hop dvojac Stereo Banana srećnu Novu godinu po Julijanskom kalendaru poželeće u svom stilu: Dragi naši kokreatori, dođite 13. januara u SubBeerni centar da dočekamo i ovu našu. Pripremite vijuge za dobro poznati polumeditativni rodeo. Dubinska defragmentacija počinje u 21 čas.

Njihov gost u prazničnoj večeri biće DJ Bdat Džutim, nekima poznatiji kao Timbe. Bdat Džutimov set se bazira na hip hopu i R’n’B-u, koji kombinuje sa raznim pravcima koji ga inspirišu – funk, soul, neo soul, breakbeat i tako dalje.

U prazničnom duhu, ulaz za koncert grupe Zona B je slobodan, dok ulaznice za Srpsku novu godinu u pretprodaji možete naći u O.U.R. Pabu i u kafeu Šikarica po simboličnoj ceni od 300 dinara. Na veče dočeka, na ulasku u SubBeerni centar, cena karata će biti 500 dinara. Muzički program obe večeri počinje od 21 čas.

IMG_7641-(Copy)