YU Grupa u Festu za najvernije fanove

Jedna od najvećih grupa sa ovih prostora, legendarna YU Grupa, prirediće svojim najodanijim fanovima veče za pamćenje. Koncert je zakazan za 27. oktobar u klubu Fest!

Koncert intimnije vrste u klubovima je možda nešto na šta publika YU Grupe nije navikla, ali je sigurno priželjkivala. Bliži kontakt sa publikom je nešto čega su se i članovi benda uželeli. Kako kažu, neposrednost i intima koje su se uželeli, koje imaju klubovi – nemaju veliki prostori.

Braća Jelić su živi dokaz da rokenrol ne zna za rok trajanja – već 48 godina zajedno se bore za svoju muziku na binama širom regiona, ali i sveta. Kao već iskusni i uvaženi muzičari, 1970. godine osnovali su Yu Grupu, i narednih decenija, kroz 12 albuma, mnogo uspešnih koncerata i na desetine vanvremenskih hitova, dokazali svoju veličinu i svoje, više nego zasluženo, mesto na vrhu domaće rok scene.

Draga publiko, Žika, Pera i Žule garantuju da će ovo biti sasvim posebno veče, budite i vi njegov deo, na vreme obezbedite ulaznicu za ovo druženje sa najvećima!

Prvih 100 ulaznica po ceni od 1200 dinara već je rasprodato! Ulaznice po ceni od 1400 dinara možete kupiti u klubu Fest, kao i u Felix shop-u. Ulaznice će na ulazu, ako ih bude, koštati 1500 dinara.

IMG_0153-(Copy) (Copy)