Yu Grupa slavi jubilej na Tašu.

YU grupa, najdugovečniji rokenrol sastav na prostoru bivše Jugoslavije, 10.septembra 2022. godine na Tašmajdanu pravi veliki muzički događaj, na kome će obeležiti važan jubilej, 50 godina postojanja u krugu svojih prijatelja, kolega i verne publike.

Ovom velikom bendu u svakom smislu, na bini će se pridružiti veliki broj muzičara, kolega iz cele Jugoslavije, koji će se svi predstaviti tokom uzbudljive i dinamične kampanje za koncert, koja će trajati celo leto, uz pregršt iznenađenja.

Početak događaja je zakazan za 20 časova, a ulaznice se mogu nabaviti po ceni od 2000 dinara za parter, odnosno 2500 dinara za tribine preko mreže Tickets.rs

Prethodni tekstPixies, The Slow Show @ Tašmajdan, 29.8.2022.
Naredni tekstYU Grupa @ Tašmajdan, 10.9.2022.
Pozdrav, moje ime je Nikola, radim i stvaram u Beogradu, po obrazovanju sam projektni menadžer, a fotografiji, kao hobiju, pristupam sa mnogo entuzijazma. Fotografišem već skoro sedam godina, a koncerte posećujem redovno već skoro petnaest godina. Od mojih fotografskih početaka sam prošao kroz razne faze i tehnike fotografisanja, trudim se da u eri digitalnog, ne zapostavim i ono što je prethodilo, pa tako povremeno fotografišem i analogno. Еksperimentisao sam i sa raznim fotografskim žanrovima i temama, od dokumentarne fotografije, preko portreta, pa sve do makro sveta, uvek sa namerom da svoje znanje i veštine podignem na viši nivo. Samim tim je spoj fotografije i koncerata za mene bio, na neki način, spoj lepog i korisnog, а dogodio se u septembru 2017. godine u, za mene, periodu traženja inspiracije za nova fotografska stvaranja, što je Jovan ispred PRIS portala razumeo i bio vrlo raspoložen da mi pruži priliku. Od tog septembra 2017. godine sam nastavio svoje redovne posete koncertima, ali, naravno, sada skoro uvek sa fotoaparatom u rukama u potrazi za najboljim svetlom i kadrom. Uživajte na portalu i u galerijama, a mi se vidimo na koncertima.