Yokono predgrupa na bendu Mother’s Cake

U utorak, 10. aprila, u beogradskom klubu Atom Akademija biće održan koncert austrijske grupe Mother’s Cake, a kao predgrupa nastupiće lokalni bend Yokono.

Yokono je četvoročlani instrumentalni experimental rock bend iz Beograda. Od nastanka 2011. bend je preko jam sessiona tragao za autentičnim zvukom, što je bitno uticalo na sam razvoj muzike, kao i pristup live izvođenju. Fuzijom mnogih muzičkih pravaca, od gitarskog ambijentala, stoner rocka, psychodelic rocka, preko post rocka, hard rocka, trip hopa i duba, Yokono instrumentalnom rock&roll energijom kreira jedinstveni muzički izraz koji je i sirov, ali i sofisticiran.

Ritam i melodja instant ulazi u krv i vozi vas tokom čitavog performansa. Nastupi su često jam session putovanje koje korenspondira sa publikom i ostvaruje izvestan psihološki efekat.

Početak nastupa zakazan je za 21 čas. Ulaznice možete kupiti po promotivnoj ceni od 500 dinara, na prodajnim mestima EventimaGigsTixaDD Ticketsakafeu ZbornicaFelix ShopuTC Sremska, kao i u klubu Atom Akademija. Regularna pretprodajna cena do dana koncerta iznosiće 600 dinara, a na sam dan za ulaznicu je potrebno izdvojiti 700 dinara.

Yokono