Wille & The Bandits u Elektropioniru

Jedna od najvećih zvezda nove bluz/rok scene, grupa Wille & the Bandits, nastupiće u četvrtak, 19. aprila, u klubu Elektropionir, u sklopu evropske turneje, na kojoj će promovisati novi studijski album Steal.

Wille & The Bandits u osnovi je klasičan tročlani bluz/rok sastav, zvukom sličan grupi Cream i Džimi Hendriksu, koji po uzoru na njih pomera granice zvuka i muzičkog pravca na jedinstven i neočekivan način. Bend može biti svrstan u kategoriju progresivne ili world muzike, zbog korišćenja bizarnije instrumentacije i eklektičkog stila pisanja tekstova. Wille & The Bandits je sastav koji jednako ostavlja velike impresije kako na publiku svih uzrasta tako i na celokupnu muzičku scenu, a sve to zahvaljujući energičnim i srčanim nastupima.

Početak koncerta je zakazan za 21 čas. Ulaznice za isti možete nabaviti po promotivnoj ceni od 400 dinara, na prodajnim mestima Eventima, Gigs Tix-a, DD Tickets-a,  kao i u Zaokretu, Šikarici i Felix Shopu. Kada se rasprodaju promotivne ulaznice, regularna pretprodajna cena do dana koncerta iznosiće 500, a na sam dan koncerta za ulaznicu je potrebno izdvojiti 600 dinara.