Vlatko Stefanovski u subotu u Nišu

Proslavljeni gitarista i osnivač legendarne grupe Leb i sol, jedne od najpopularnijih u bivšoj Jugoslaviji, Vlatko Stefanovski, održaće akustični solistički koncert u Nišu. Koncert će biti održan u subotu, 8. decembra, od 20 sati u velikoj sali Doma vojske.

Vlatko je simbol pristojnijih i ljudskijih vremena, kada smo Leb i sol zajedno kusali, žaleći što ne znamo makedonski, a ipak smo sve razumeli.

Popularni gitarista, će ovom prilikom publici predstaviti svoj novi album Mother tongue, koji virtuoz na gitari, od početka godine, više nego uspešno promoviše na turneji od Bugarske, pa sve do Australije i Amerike.

Ovo majstorsko delo Stefanovskog sadrži 10 dragulja, koje je, kako kaže, čuvao u glavi i duši 20 godina.

Muzika Makedonije je moj maternji jezik. Na albumu sviram tradicionalne melodije makedonskog folklora, rekao je gitarski mag i dodao da je neke numere čak snimio iz prve, bez ponavljanja.

Ulaznice po ceni od 1000 dinara možete kupiti na blagajni Doma vojske, kao i u Energy music shop-u (TPC Kalča-prizemlje), Vintage Shop-u (Davidova 9), pivnicama Nemir (Učitelj Tasina 17) i Ministarstvo (Vojvode Vuka 12).

IMG_5400 (Copy)