Veliki metal događaj u klubu Doma omladine!

Veliki metal događaj očekuje nas 3. juna u klubu Doma Omladine, gde će nastupiti 4 benda – RapidForce, Forever storm, Counterignition i Phobos.

Beogradski metal bend Phobos nastao je 2012. godine. Nose nagrade za prvo mesto 2015. godine na takmičenju na Beogradskom Demo Festu kao i na Palilulskoj Olimpijadi kulture.

RapidForce je trash metal bend iz Beograda nastao 1990. godine. Ovaj sastav je jedan od prvih domaćih sastava u ovom žanru. Za sada iza sebe imaju dva albuma pod nazivom Apotheosis of War (1993/1994) i Burst Undder Ressure (2008). Bend je učestvovao na festivalima poput EXIT, Sziget i Beer Festa i svirao sa velikim imenima metal scene kao što su Paul Di’Anno, Max Cavalera, Soulfly i Slayer.

Forever Storm je kragujevački heavy metal sastav osnovan krajem 2006. godine. Već nakon prve godine postojanja nastupali su na većim festivalima poput Exit-a, Zaječarske gitarijade, zatim na Rock Village festivalu i drugim. Takmičili su se na Metal Battle-u na kom su osvojili prvo mesto i time sebi obezbedili plasman u finale na jednom od najvećih festivala – Wacken, u Nemačkoj, gde su osvojili treće mesto.
CounterIgnition je kovinsko-požarevački thrash/groove metal sastav, sačinjen od iskusnih muzičara, koji ove godine proslavlja desetogodišnjicu postojanja. Na ovom koncertu nastupiće u okviru svoje Druga Petoletka Tour turneje.
Početak koncerta predviđen je za 20:30 časova, a cena karata u pretprodaji iznosiće 300 dinara. Cena karata na dan koncerta iznosiće 400 dinara.
m