Veliki beogradski koncert grupe Quasarborn

Veliki koncert beogradskog techincal thrash metal sastava Quasarborn biće održan u subotu, 14. marta, u sali Amerikana, Doma omladine Beograda.

Tom prilikom, grupa će predstaviti svoje aktuelno dugosvirajuće izdanje, album koji nosi naziv A Pill Hard to Swallow, koji je objavljen u januaru tekuće godine.

Grupa Quasarborn je osnovana 2016. godine u Beogradu. Tokom nekoliko godina aktivnog rada bend je realizovao dva albuma, te održao zavidan broj nastupa, što ga nesumnjivo čini jednim od vodećih sastava spomenutog žanra u državi, ali i okolini.

Specijalni gosti na koncertu biće ženski melodic death metal sastav Nemesis, koji će publici predstaviti numere sa debitanskog albuma The War is On, koji je publikovan pod okriljem izdavačke kuće Grom Records. Drugi gost beogradskog koncerta biće atraktivni kragujevački trio, Larska. Grupa koja se za kratak vremenski period istakla kao veoma unikatna pojava na domaćoj muzičkoj sceni, a koja će ovom prilikom publici predstaviti numere sa albuma prvenca, koji nosi naziv Can’t Steal It, objavljenog 2019. godine.

Početak koncerta najavljen je za 20 časova. Karte za koncert dostupne su u pretprodaji u pabu Tom Bombadil, u Skenderbegovoj 53b, iza Prve beogradske gimnazije, po ceni od 300 dinara. Takođe, iste će biti dostupne i na dan odžavanja koncerta, na ulazu.