Underground svirka u KC gradu

U petak, 10. februara, s početkom u 20 časova u Kulturnom centru Grad čeka vas prava underground poslastica.

Koncert će otvoriti Predrag Adamović – frontmen benda No Comply, sa svojim akustičnim punk-rock setom. Čekaju nas obrade bendova: Alkaline Trio, Lagwagon, No use for a name, AFI kao i mnogi drugi. U okviru svog nastupa, Peđa će ukazati na to da se punk stavovi i energija mogu ispoljiti i na jedan drugačiji – mirniji i melodičniji način. Osim toga što je on frontmen benda i akustik izvođač, on takođe nastupa i kao DNB DJ pod imenom Crimsonix.

Nakon akustike stiže distorzija, brzi ritmovi, oktave i melodični vokal – Tea Break. Jedan od retkih domaćih bendova koji je na sceni već 16 godina, i koji ne prestaje da nas iznenađuje svakim svojim novim izdanjem. Nekoliko stotina nastupa, kako na domaćoj tako i na insotranoj sceni, učinili su ovaj bend regionalno popularnim i neizostvnim detaljem svakog festivala i skate takmičenja.

Bend The Bridge će publici predstaviti svoj novi EP pod imenom Dream Strong. Brzina, energija, vrišteći vokali i pozitivan duh ovog benda, učiniće da mlađe generacije osete razliku između YouTube-a i prave svirke, a starije da se prisete lepih momenata hardcore punk scene tokom 90ih.

Kada se gitare stišaju i činele rasklope, tišinu prekidaju dubina subwoofer-a i čuvene rap melodije. Klub će zapaliti poznati Vatra DJ-evi: 50Grass i Inspektor. Publika će imati priliku da se do kasno u noć provede uz dobro poznate bitove i rnb refrene. Pristalice nekoliko vrsta underground subkulutra okupljeni te večeri, imaće priliku da podivljaju uz ove vladare beogradskog noćnog provoda.

Cena ulaznice iznosiće 300 dinara.

16251614_1129017130530558_5382737984110045765_o