Trophy Jump i 5 minuta slave sutra u Novom Sadu

U subotu, 3. novembra, u novosadskom Domu B-612 izmeriće snage hrvatski Trophy Jump i lokalni sastav 5 minuta slave. Dolazak je, kao i svaki put – obavezan, u suprotnom PMS obećavaju konjsku glavu u krevetu.

Trophy Jump je pank rok bend iz Zagreba. Predstavnici su zagrebačkog multi-žanrovskog bend kolektiva JeboTon, a stvaraju pod uticajem različitih muzičkih pravaca koji su uglavnom izmešani sa elementima panka. Album prvenac Depression Club objavili su krajem 2017. godine i od tada je bend odsvirao brdo koncerata po regiji i šire, a pod tim podrazumevamo evropsku turneju po Francuskoj, Holandiji i Engleskoj. Novi Sad je posljednja stanica mini turneje po Srbiji i Mađarskoj, a nakon nje planiraju da se na neko vreme zatvore u studio.

Bend 5 minuta slave je iz Novog Sada. Sviraju autorske stvari, ali se na njihovom repertoaru nađe i poneka obrada pesama pank rok bendova sa ovih prostora. Za sobom imaju demo album PMS koji je izašao februara ove godine, i dobar broj svirki po Novom Sadu i šire. Malo više o njihovoj karijeri možete čuti u prvoj pesmi na albumu – Reklama.

Početak događaja zakazan je za 21 čas, a za ulaz je potrebnno da izdvojite 200 dinara.

IMG_0530_edited