Trnje, Kamene kare i SNB sutra u Garaži u okviru Dvaestroike

BANER SITE novi datum

Bendovi inspirisani pank rok zvukom, Trnje, Kamene kare i SNB, nastupiće u subotu, 30. jula, u beogradskom klubu Garaža koji četvrtkom i subotom funkcioniše pod imenom Dvaestroika.

Trnje je beogradski pank rok bend koji je veoma aktivan, kako koncertno, tako i studijski. U februaru su objavili spot za pesmu Mile Bereta, a u poslednjem kvartalu 2018. godine očekuje se izlazak drugog studijskog albuma. Luka Rašković, frontmen benda, početkom februara govorio je za naš sajt o bendu, planovima i mnogim zanimljivim temama. Bend će, takođe, 4. jula nastupiti sa legendarnim bendom Dead Kennedys.

Kamene kare je beogradski pank sastav, formiran tokom 2015. godine, koji je veoma koncertno aktivan i već dobro poznat publici. Debitantski materijal predstavili su na split albumu sa bendom Trula romansa, pod nazivom Alkohol i dim cepaju nam grla.

Skupljeni na brzinu, ili pod skraćenim nazivom SNB, su novosadski pank bend nastao još 1995. godine. Napravili su pauzu koja je trajala nekoliko godina, a od ponovnog okupljanja 2012. godine rade po njihovom utabanom principu- energično, kratko i jasno.

Početak događaja zakazan je za 19 časova, a cena ulaznice iznosi 150 dinara.

Baner Terrier Raskid 13 Bednici

IMG_3231