Treći Festival srpskog podzemlja u DOB-u

Kao što je i obećano nakon završenog drugog dela, MH Concerts i Serbian Hellbangers su ponovo sa nama i objavljuju veliki deo program predstojećeg, trećeg po redu Festivala srpskog podzemlja.

Festival će trajati jedan dan i biće održan 25. februara u Domu omladine Beograda, na dve bine, u dve koncertne sale, sa 10 sati neprekidnog programa i 16 bendova različitih žanrova – od hc punka, preko thrash metala do black metala. Osim muzičkog programa biće organizovana i izložba underground umetnosti, strip izlog kao i velika distro ponuda svih nosača zvuka i fan rekvizita.

Takođe su spremljena razna iznenađenja i nagradne igre za verne posetioce od strane organizatora.

Na konačnoj listi izvođača koji će nastupiti na muzičkom festivalu se nalazi Armageddon, symphonic heavy metal bend iz Novog Sada, kultni thrash sastav Bombarder, zatim znatno mlađa braća po oružju Deathonation. Binu će zauzeti i hardcore sastav iz Novog Sada First Flame i njihovi sugrađani koji praše dirty rock ‘n’ roll Gunsale. Deathrash artiljerija Infest koja se kreće na relaciji Beograd-Jagodina sprema svoj set za binu koju će deliti sa thrash sastavima Merciful AngelQuasarborn.

Iako je Eyesburn zvanično završio svoj rad prošle godine, Kojot ne pokazuje znake posustajanja pa će na ovogodišnjem izdanju festivala nastupiti i stoner/post hardcore sastav predvođen njim, Remedy. Ljubitelji stoner zvuka će imati priliku da uživaju u nastupima bendova Mud FactoryTidal Yield, a za njihove drugove naklonjene najmračnijem podžanru nastup sprema beogradski Kolac. Nastup je najavila i punk trojka Replicunts, modern metalcore bend Sequence, hardcore metalci Thrash Union i heavy dark rock sastav Void Inn.

Uskoro će biti objavljeni i ostali učesnici izlagačkog dela programa.

Ulaznice možete nabaviti od 23. januara na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 400 dinara za prvih 100 ulaznica, zatim 500 u pretprodaji i 600 dinara na dan festivala.

Underground nema alternativu!

img_1368-copy