Total Rejects, Fake Fun i Moussaka u ponedeljak u Jazz baru Centar

U ponedeljak, 20. maja, u Jazz baru Centar biće održana furiozna pank svirka. Publika će imati priliku da sluša dva benda iz Rusije, Total Rejects i Fake Fun, a kao podrška sa domaće scene će nastupiti surf pankeri Moussaka.

Iz Moskve i Perma nam dolaze Total Rejects koji sviraju garažni old school punk. Zbog svojih spektakularnih nastupa postali su veoma traženi i koncertno aktivni širom bivšeg Sovjetskog Saveza a ovo im je drugi nastup u našem glavnom gradu. Tri ključne reči koje opisuju ovaj bend su: energični, divlji, glasni.

Fake Fun su poreklom iz Sankt Petersburga, Petrograda ili Lenjingrada, kako god volite. Vrlo su brz bend koji svira old school hardcore na tragu bendova kao što su Minor Threat i Negative Approach. Publika treba da se spremi za skakanje i pravi haos!

Moussaka je power surf punk rock senzacija, više nego zanimljiv bend iz Beograda. Očekuje se instrumentalna eksplozija koja sigurno neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Do sada imaju 4 veoma zapažena EP izdanja objavljena na Bandcamp-u. Sve u svemu, očekujemo opasno surfovanje po gitarama.

Ulaznice po ceni od 300 dinara možete kupiti na licu mesta pred sam početak koncerta. Početak događaja zakazan je za 21 čas.

Total Rejects