To Be Punk. Festival promo svirka u Novom Sadu

U petak, 28. aprila, u SKCNS Fabrika, biće održana svirka u svrhu promocije To Be Punk. Festivala, koji je zakazan za jun. Na promotivnom koncertu publika će imati priliku da čuje dva italijanska i jedan domaći bend.

Bull Brigade je italijanski hardcore/punk sastav. Prošle godine je obeležio deceniju postojanja. Svojom energičnom kombinacijom Oi!, punk, hardcore i rock’n’roll zvuka koju su predstavili na albumima Strade Smarrite i Vita Liberta postali su jedan od najpopularnijih bendova u Italiji, a zbog ubedljivih nastupa u gotovo svim delovima Evrope važe i za jedno od najaktuelnijih imena današnje globalne streetpunk scene.

Mad Beat je punk rock sastav, takođe iz Italije.  Za tri godine postojanja objavili su album na kom se susreću muzički uticaji od klasičnih ’77 punk bendova poput Clasha, do modernijeg zvuka poput Rancida, a poseban pečat ovoj grupi daje pevanje na maternjem jeziku.

Domaćicu će ovoga puta predstavlja Fiskalni Račun iz Bečeja, koji trenutno važi za jedan od najaktivnijih domaćih bendova. Njihov himnični Oi! punk na koncertima je uvek praćen horskim pevanjem publike i atmosferom koja lako preraste u žurku za sve prisutne.

Početak koncerta je zakazan za 21 čas.

16649486_1478909828817674_3757616495406957440_n