Tijana Bogićević u aprilu u Kombank dvorani

Pop pevačica Tijana Bogićević održaće u petak, 12. aprila, veliki solistički koncert u beogradskoj Kombank dvorani.
Nakon više nego uspešnog prvog solističkog koncerta održanog u Narodnom pozorištu u Novom Sadu, priliku da uživa u izuzetnom vokalnom i scenskom performansu, imaće i publika u Beogradu.

Još uvek sam pod snažnim utiskom i emocijom koju su na mene preneli svi ti divni ljudi, koji su u glas sa mnom pevali pesme sa mog albuma Čudo. Svaki susret sa publikom me posebno raduje, jer su ljudi koji vole i slušaju moju muziku pokazatelj da nisam pogrešila kada sam, vođena isključivo srcem, a ne trendovima, radila na ovim pesmama. Sa velikim zadovoljstvom vas pozivam da i u Beogradu nastavimo tu magiju, da zajedno pevamo i doživimo jedno nezaboravno veče, kaže Tijana.

Prvi album Tijane Bogićević koji nosi naslov Čudo svetlost dana ugledao je prošlog leta, vrlo brzo je našao put do srca publike i ostvario ogroman uspeh. Pesme Bezuslovno, Ti imaš pravo, Nekako, nikako i Samo ne ćuti pravi su radijski hitovi, a posebno se izdvojila pesma Hajde onda ništa koja ima više od milion pregleda na YouTube-u.

Karte za ovaj koncert možete kupiti na svim prodajnim mestima mreže Ticket Vision, putem sajta tickets.rs i na blagajni Kombank dvorane.

Baner - 8 - 1170x500x96 (Detaljan Opis Dogadjaja)