The Moonwalks i Dogs In Kavala u KC Gradu

Psihodelični rokenrol sastav iz Detroita, The Moonwalks, uz podršku beogradskog garažnog psihodeličnog rokenrol sastava Dogs In Kavala nastupiće u nedelju, 28. januara, u KC Gradu.

Jedan od najtalentovanijih mlađih psihodeličnih rokenrol sastava, The Moonwalks, sa radom su počeli 2014. Do sada su objavili jedan EP, nekoliko singlova i jedan album, a krajem januara 2018. izlazi i drugi LP za Stolen Body Records. Bend je uglavnom sarađivao sa Jimom Diamondom, legendarnim detroitskim producentom zaduženim za prepoznatljivi zvuk bendova poput The White Stripes, The Dirtbombs, James Leg, The Sonics i nema sumnje da je Diamond pomogao da se za ovaj mladi sastav čuje i van Detroita. Ostalo su učinile njihove sjajne pesme u kojima osim psihodeličnih gitara, pulsirajućeg fuziranog basa i tribalnog ritma bubnjeva možete otkriti i deliće folk muzike, ali i žanrova srodnih psihodeličnom roku kao što su shoegaze i dream-pop. The Moonwalks umeju da se poigraju žanrovima i da od finalnog proizvoda naprave pitku rok ili pop pesmu začinjenu sjajnim gitarskim radom šefa grupe Jacoba Deana, a sastav kompletiraju dve devojke na bas gitari i bubnju.

Ulaznice su u pretprodaji na šanku KC Grada i u pabu Brod po ceni od 700 dinara, dok će na dan koncerta cena ulaznice iznositi 1000 dinara.

dsc_7340-copy