The Moon And The Nightspirit u Novom Sadu

Mađarski pagan folk sastav The Moon And The Nightspirit nastupiće  23. aprila u novosadskom klubu The Quarter.

The Moon And The Nightspirit deo su vrlo jake i popularne neo folk, ambijental scene i jedan su od glavnih brendova nemačke izdavačke kuće Prophecy Records.

Do sada su odsvirali veliki broj turneja širom sveta i delili binu sa velikanima scene kao što su:  Blackmore’s Night, Corvus Corax, Arcana, Faun i mnogim drugim. Zahvaljujući svom vrlo originalnom i unikatnom zvuku često nastupaju i na metal festivalima gde se takođe prirodno uklapaju.

Nije baš tako česta prilika da se kod nas ugosti bend ovog kalibra te smo sigurni da će nastup u Novom Sadu poklonicima ovog zvuka predstavljati pravi užitak.

Specijalni gosti i domaćini novosadskog koncerta biće bend Groteska. Svoj zvuk temelje na starom dark goth metalu u koji su vremenom utisnuli vrlo originalne autorske pečate, pa danas suvereno kreiraju svoj lični stil koji zaista nije lako odrediti. Za ovu priliku Groteska će izvesti jedan od svojih akustičnih setova kroz koje odlaze još dalje u istraživanje muzičkih dimenzija i stvaralačkih sloboda.

U planu je nastup još jednog benda koji će upotpuniti ovo veče. Više informacija biće objavljeno u narednom periodu.

Ulaznice u možete nabaviti od 1. decembra na prodajnim mestima mreže Eventim, kao i u Mungos i Felix Shopu, i to po promotivnoj ceni od 500 dinara do 30. januara, u pretprodaji po ceni od 700 dinara, dok će na dan koncerta cena karata iznositi 1000 dinara.

THE MOON AND THE NIGHTSPIRIT band