The Exploited dolazi u Beograd

Legendarni škotski pank bend konačno dolazi u Beograd, 22. aprila naredne godine nastupiće u Domu omladine Beograda, u organizaciji MH Concerts-a.

Jedni od poslednjih čuvara iskrenog pank duha, istrajni borci za pravdu i istinu, kreatori beskompromisnog buntovničkog stava. Svoj put su započeli 1979. godine da bi nakon nekoliko demo snimaka 1981. godine izbacili album prvenac Punks Not Dead koji je udario temelje novog talasa pank zvuka i na taj način pravcu, pa i celom pokretu, dao novi vetar u leđa. The Exploited su kroz karijeru doživeli brojne turbulentne uspone i padove i zbog svog tvrdog stava često bili na meti štampe, političara i establišmenta. Međutim, ništa nije moglo da ućutka buntovnike iz Edinburga i njihova priča traje već dugih 37 godina, a danas ih, osim pank fanova širom sveta, identično cene i poklonici metal, hard kor, kao i rok zvuka.

the_exploited_logo

Kao specijalni gosti na koncertu će se pojaviti i američki pank veterani The Casualties, čija popularnost doseže svetske razmere i čije ime se ubraja među najbitnije pank bendove današnjice. Svoj strit pank zvuk lansirali su 1990. i od tada su verni svom andergraund ubeđenju i principu. Ove godine su objavili svoj deseti studijski album Chaos Sound i trenutno isti promovišu na svetskoj turneji.

 

Ulaznice su u prodaji od 19. decembra i možete ih nabaviti na prodajnim mestima mreže Eventim:

– akcija, prvih 100 ulaznica 1900 dinara

– pretprodaja 2500 dinara

– na dan koncerta 3.000 dinara