The Commandos i U zmajevom gnezdu proslavljaju desetogodišnjicu rada u Smederevskoj palanci

Pank rok bendovi The Commandos i U zmajevom gnezdu nastupiće sutra, 7. aprila, u Punk Rock Caffe-u u Smederevskoj Palanci u cilju proslavljanja desetogodišnjice delovanja na sceni.

The Commandos su momci koji već deset godina praše i predstavljaju Palanku na najlepši mogući način. Šampioni prve Velikogradištanske gitarijade i ponosni tvorci pesme U meso!, šampiona Get on the stage godišnje top liste za 2016. godinu, sutra će odsvirati još neke hitove poput When I’m Gone, Girlie, Punk rock prince, ali i novije pesme kakve su Otkucaj, Metafora i najnovija, San, za koju je spot snimljen na staroj lokoaciji Punk Rock Caffe-a!

Sastav U zmajevom gnezdu su se na binu vratili nastupom u beogradskom klubu Atom Akademija kao predgrupa sastavu Six Pack i imaju veliku želju za nastupima. Nastali su 2008. godine, te i oni ove godine proslavljaju deceniju postojanja. U tih 10 godina izbrojali su veliki broj nastupa, kako klupskih, tako i festivalskih, objavili su dva demo albuma, kao i dva albuma, a takođe su učestvovali u raznim projektima sa drugim izvođačima.

Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po ceni od 200 dinara u Punk Rock Caffe-u. Početak događaja zakazan je za 21 čas.

IMG_2961