Terrier, Ukratko Štef i Giljotina na drugom događaju festivala Hleba i igara u Kuglašu

Bendovi Terrier, Ukratko Štef i Giljotina nastupiće u petak, 8. februara, u okviru druge večeri festivala Hleba i igara koji će biti održan u Kuglaš.

Bend Terrier je svoju priču započeo tokom leta prošle godine na PRIS Stage-u na kome je dokazao da tvrđi zvuk tek stupa na scenu i da se rokenrol vraća u grad. Bend svakim nastupom zvuči sve jače, dok iskrenost u tekstovima pesama ne jenjava. Već uoči prvog nastupa objavili su album prvenac koji nosi naziv Muzika za porniće, a već na PRIS Toxic Weekend-u predstavili nove pesme.

Ukratko Štef je bend iz Pančeva koji je bio rešen da nastane i otpočne sa radom 2011. godine, a tako je i bilo. Bend već osam godina radi, a prethodne godine objavili su i album prvenac. Beogradska publika u prethodnom periodu je mogla da ih čuje na humanitarnoj svirci u Kvaci 22, kao i na proslavi Srpske Nove godine u klubu Ego.

Giljotina je mladi bend koji će premijerno nastupiti na festivalu. Od benda možete očekivati snažan, grub i obećavajuće dobar zvuk. Nastup će otkriti sve detalje vezane za ovaj sastav.

Početak događaja zakazan je za 20 časova. Cena ulaznice iznosi 300 dinara i možete je nabaviti na ulazu u klub. Uz ulaznicu dobijate bon za pivo ili rakiju po izboru.

IMG_3592