Terrier promoviše drugi album u subotu u Garaži

Beogradski rokenrol bend Terrier održaće koncertnu promociju drugog studijskog albuma koji nosi naziv Za kurve i barabe u beogradskom klubu Garaža, u subotu, 21. septembra, a uz podršku bendova Bednici i Giljotina.

Terrier se na sceni upravo i pojavio izdavanjem albuma prvenca, pre bilo kakvog javnog nastupa, što je rezultovalo time da publika na premijernom nastupu mnoge pesme peva sa bendom od prve do poslednje reči. U proteklih godinu dana bend je održao pristojan broj nastupa, mahom u Beogradu, ali i van matičnog grada. Poslednji u nizu bio je u Šapcu.

Bednici su 1. septembra objavili prvi album koji nosi naziv Al’ kida, te će na ovom nastupu i oni ujedno održati promociju svog debitantskog izdanja. Kratki nazivi numera preneti su i na dužinu, te preslušavanje prvog studijski zabeleženog materijala ovog benda oduzima tek nešto više od 20 minuta.

Giljotina je prvi nastup održala u februaru ove godine, a od tada su koncertno veoma prisutni. Poslednji nastup održali su na desetom Prnjavorstock-u.