TBF u petak u SubBeernom centru

TBF, jedna od najprogresivnijih i najoriginalnijih muzičkih priča na Balkanu, nastupiće u petak, 27. aprila, u SubBeernom centru.

Počeli su kao hip-hop sastav 1991. godine i menjali formu i razvijali zvuk do 1997. kada su izdali svoj prvi album pod imenom Ping Pong: Umjetnost zdravog đira. Nakon toga njihov dolazi do njihovog uspona, formiranja posebnog muzičkog izraza i velike popularnosti u regionu. Teme TBF-ovih pesama variraju od kritike političke korumpiranosti i iskvarenih društvenih vrednosti – dominacije degenerisanih materijalnih interesa uz netoleranciju prema svemu što je različito, zatiranje urbane mediteranske kulture, do svakodnevne ulične zabave i ljubavnih tema… I sve to uz dozu humora svojstvenog samo njima. TBF trenutno rade na pesmama za novi studijski album i u punoj izvođačkoj snazi dočekuju prolećno-letnju sezonu nastupa.

Ulaznice možete nabaviti po pretprodajnoj ceni od 1000 dinara u kafeu Šikarica, kao i preko Eventim i DD Tickets prodajnih mreža. Na ulazu u klub cena će iznositi 1200 dinara. Početak događaja zakazan je za 21 čas.

ab9b8915-def8-4540-a304-3a429d4a8a36