Sweet Streams Are Made Of This: Panel o live streaming muzičkim događajima

U subotu, 2. maja u 18 časova održaće se online panel pod nazivom Sweet Streams Are Made Of This: Muzika i live streaming događaji – budućnosti ili alternativa? Panel organizuje Charm Music, a učesnici su Ida Prester, Sonja Lončar, Dejan Bošković i Nenad Jelenković.

Muzička industrija je jedna od onih koje su teško pogođene trenutnom situacijom koja je izazvana pandemijom. Neizvesno je kada će masovna okupljanja ponovo biti dozvoljenja, a samim tim i koncerti, klupski i festivalski nastupi. Time je dovedeno u pitanje stotine hiljada radnih mesta širom sveta. Najveći izvor prihoda muzičarima jesu njihovi nastupi, ali nisu samo oni ti koji su krizom pogođeni – tu je čitav lanac radnika u ovoj industriji koji stoje iza bine. Na panelu Sweet Streams Are Made of This učesnici će razgovarati o tome kako će u budućnosti izgledati koncerti, koje su prednosti live stream-inga i na koje načine možemo da pružimo podršku muzičarima u predstojećem periodu.

Panel će biti održan preko Zoom aplikacije. Više informacija o panelu zainteresovani mogu naći na zvaničnom Facebook događaju panela.