Svečano otvaranje kluba Mikser House Sarajevo

Mikser House Sarajevo konačno otvara svoja vrata i to u petak, 8. septembra. Ovom prilikom e na dan otvaranja, ali i sutradan, 9. septembra, biti organizovan muzički program.

Prvog dana u 18 časova biće otvoren Balkan Design Shop, a potom će u 19 časovima, sa prijateljima iz Međunarodnog komiteta Crvenog krsta, Mikser House otvoriti galeriju Frederic Maurice. potom se selie u njihov event space gde će, sa svojim gostima, od 20 časova uživati u koncertu Dečije filharmonije sastavljene od divnih mladih muzičara iz Zagreba, Beograda, Skoplja i Sarajeva, na čelu sa dirigentom Ljubišom Jovanovićem i solistom Jovanom Kolundžijom. Osim klasičnog repertoara, biće izvedene i prepoznatljive numere filmske muzike.

U 22 časa biće otvorena vrata event spacea za sve prijatelje Miksera koji nisu uspeli da dobiju pozivnicu, a biće održan koncert najvećeg svijetskog mega cara Ramba Amadeusa. Oko ponoći, kada đavoli i anđeli vode bitku oko spavanja, snove rasteruje urnebesni umjetnički DJ dvojac Uroš Đurić i Žika Todorović.

Drugog dana, posetioce čeka prvi komercijalni program Mikser House Sarajevo kluba, a prvi rif na svom terenu će, u 21 čas, odsvirati najpotentniji progresivni sarajevski bend SKROZ. Nakon Adnana, Šarana i ekipe i nakon skoro dve godine od poslednjeg nastupa u Sarajevu, na scenu izlazi Damir Urban&4.

Ulaznice za prvi komercijalni projekat Mikser Housea Sarajevo – koncert sastava SKROZ i Urban&4, možete nabaviti na svim prodajnim mjestima kupikartu.ba! Cena ulaznice za prvih 200 kupaca iznosi 15 KM.

IMG_5088-(Copy) (Copy)