Straight Mickey And The Boyz u subotu u Kontakt galeriji kragujevačkog SKC-a

Beogradski trio Straight Mickey And The Boyz nastupiće u Kragujevcu, u subotu, 12. oktobra, u Kontakt galeriji Studentskog kulturnog centra.

Straight Mickey And The Boyz su dinamična, furiozna trojka odličnih muzičara koji su uticaje iz raznih stilova rock-a utisnuli u prepoznatljiv izraz punk karaktera.

Stilove i žanrove poput hard rock-a, punk-a, hard core-a, garažnog rock-a, funk-a, pa čak i avant jazz-a Straight Mickey And The Boyz su strašno i dobro prekuvali i stopili u jedinstvenu smesu koja ima opojan miris po dobrom duhu Beograda koji bukti od progresivnih muzičkih zamisli i žestoke energije.

Od kada u javnosti prezentuju svoj gruverski rock tornado, Straight Mickey And The Boyz etablirali su se kao jedan od najperspektivnijih novih bendova u Srbiji i regiji, a zbog eksplozivnih nastupa stekli epitet benda koji morate videti uživo.

Početak događaja zakazan je za 22 časa. Ulaznice po ceni od 300 dinara biće dostupne na ulazu u koncertni prostor, dok će studentske ulaznice koštati 200 dinara.