Straight Jackin na PRIS Stage-u!

Legendarni srpski repkor sastav Straight Jackin nastupiće u petak, 27. jula, na PRIS Stage-u koji se nalazi u okviru kluba Gavez na Adi Ciganliji u Beogradu.

Nakon nešto više od godinu dana, ekipa predvođena Jugoslavom Petrovićem, koji još jednom stiže pravo iz Sankt Peterburga, izvešće najveće hitove poput Digni ga, Upadam u trip, Jahrastaffaraj, Lopove narkomane, Sin mafije, Javna kuća… Godinama unazad, sastav puni sve prostore u kojima svira, a tokom leta će održati puno nastupa širom zemlje i regiona, što samostalnih, što festivalskih. Takođe, ove godine bend obeležava 25 godina postojanja, 20 godina od izlaska drugog albuma pod nazivom Jahrastafarai, kao i 10 godina od izlaska četvrtog albuma. Nastup će takođe biti prilika za proslavu 50. rođendana basiste Đoleta i 40. rođendana JP-a.

Početak događaja zakazan je za 20 časova. Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 500 dinara, a na ulazu će biti 700 dinara. Informacije o pretprodajnim mestima, kao i detaljima koncerta, biće naknadno objavljene.

1