SMF i Šaht proslavljaju 30 godina postojanja u Božidarcu

Legendarni beogradski bendovi SMF i Šaht, koji su neprekidno aktivni još od kraja 80-ih godina prošlog veka, održaće zajednički koncert na kome će proslaviti tridesetogodišnjicu postojanja. Koncert će biti održan u subotu, 23. februara, u Božidarcu.

U pitanju su autentični predstavnici drugog srpskog hardcore/punk talasa koji su iza sebe ostavili mnogo studijskih albuma, a koji, opet, najbolje zvuče uživo, jer tada njihove stvari zvuče još energičnije, a publika je uvek dobro raspoložena i stvara se posebna atmosfera, kakva se može osetiti samo na žestokim klupskim svirkama. Ovo je jedinstvena prilika da se na licu mesta uverite u istinitost one dobre stare poslovice bez starca nema udarca. Šalu na stranu, ovi momci su duhom mlađi nego ikad i uvek pružaju svoj maksimum na koncertima jer jednostavno žive za to.

Početak događaja zakazan je za 20 časova. Ulaznice u pretprodaji po ceni od 500 dinara možete nabaviti u Felix Shop-u i Božidarac Cafe-u, dok će cena ulaznice na ulazu u koncertni prostor biti 700 dinara.

IMG_6213-(Copy) (Copy)