Slonz i gosti u Šapcu slave pobedu na Demofestu

Šabački alternativni rok bend Slonz proslaviće osvajanje prvog mesta na jubilarnom Demofestu velikim koncertom pod nazivom Lepota u glavi, koji će biti održan u subotu, 26. avgusta, u šabačkom Hard Rock klubu.

Uz aktuelne pobednike Demofesta će zasvirati i njihove kolege i prijatelji, beogradski bendovi Vizelj i Stepa, uz podršku lokalnih sastava Sprž i Baz.

Hteli smo nekako da obeležimo pobedu na najvećem regionalnom demo festivalu i u našem gradu, pošto već imamo u planu neke svirke po Srbiji, ali i regionu. Odlučili smo da to bude Hard Rock klub, kultno mesto u Šapcu, koje postoji oko 20 godina. Celokupna ideja je da to bude nešto kao rok maraton, na kojem će prvo svirati naši bratski bendovi iz Šapca – Baz i Sprž, zatim Stepa, koje smo upoznali upravo na Demofestu, i naravno, Vizelj, kažu iz benda Slonz.

Lep gest prema ovim mladim muzičarima uputio je i Grad Šabac, koji je kao sponzor stao iza ovog nastupa, imajući na umu pobedu grupe Slonz i predstavljanje njihovog grada na banjalučkom Demofestu.

Ulaznice, po ceni od 100 dinara, biće u prodaji na ulazu u klub na dan koncerta, a početak nastupa zakazan je za 21 čas.

dsc_9688-copy