Six Pack i U zmajevom gnezdu u Atom Akademiji

Pank rok bend iz Smederevske Palanke, Six Pack, kao i obrenovački pank rok bend U zmajevom gnezdu nastupiće u petak, 2. februara, u beogradskom klubu Atom Akademija.

Six Pack je aktivan još od 1994. godine, a u Beograd se vraćaju nakon duže koncertne pauze. Ovom prilikom će premijerno izvesti novi singl pod nazivom Ubica moga sna. Osluškujući želje beogradske publike, repertoar je osvežen poznatim pesmama koje do sad nisu koncertno izvođene, a bend će zajedno sa publikom takođe tradicionalno pevati hitove kao što su Fabrička greška, Crveni makovi, Nekako najviše me boliš ti.

Sastav U zmajevom gnezdu se na binu vraća nakon duže pauze i imaju veliku želju za nastupima. Nastali su 2008. godine, te ove godine proslavljaju deceniju postojanja. U tih 10 godina izbrojali su veliki broj nastupa, kako klupskih, tako i festivalskih, objavili su dva demo albuma, kao i dva albuma, a takođe su učestvovali u raznim projektima sa drugim izvođačima.

Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 400 dinara i ulaznicu možete nabaviti u Felix Shopu, dok će cena na ulazu u klub iznositi 500 dinara. Početak događaja zakazan je za 22 časa.

img_4851-copy