Sink u subotu u Elektropioniru

Grupa Sink će u subotu, 16. marta, održati koncert u Elektropioniru što će biti prvi samostalni dugometražni beogradski koncert benda. Iz benda najavlju nekoliko iznenađenja u vidu zanimljivih gostiju, a kao specijalni gosti na koncertu pojaviće se beogradski bendovi Lost Picks i Danga.

Publika će imati priliku da u više od sat i po vremena čuje najpopularnije pesme sa dosadašnja dva izdanja, albuma Sve što nisam ja i Pred stubom srama…, kao i nekoliko novih pesama koje će se naći na trećem izdanju.
Sink je započeo godinu nastupom u Zrenjaninu, a posle šest meseci opet je pred beogradskom publikom. Album Pred stubom srama… promovisan je u velikom broju gradova širom zemlje, a novo izdanje očekuje se krajem ove godine i doneće nešto ličnije pesme u odnosu na prethodna dva izdanja. Zvuk benda se neće značajno promeniti, a kako sve to izgleda publika će moći da čuje upravo u Elektropioniru.
Lost Picks je petočlani sastav koji najavljuje svoj album prvenac za ovu godinu, a publici su se predstavili singlovima Vodi me i Sve je u redu. Beogradski post grandž bend Danga nastao je pod uticajem Seattle scene devedesetih i bendova iz Srbije koji su uspeli da se približe takvom zvuku, a do sada su objavili pesmu Urlik kao najavu svog prvog izdanja.

Karte su dostupne u pretprodaji u kafeu Šikarica po ceni od 300 dinara, dok će cena ulaznice na ulazu u klub Elektropionir koštati 400 dinara. Publika će moći na licu mesta da kupi sva dosadašnja izdanja benda kao i najnovije majice, a početak događaja najavljen je za 20 časova.

IMG_5470-(Copy) (Copy)