Sink, Random i Nevreme u Elektropioniru

Koncert bendova Sink, Random i Nevreme biće održan u subotu, 21. aprila, u beogradskom klubu Elektropionir. To će ujedno biti i promocija prve zbirke poezije Dragana Miočinovića, gitariste grupe Sink, koja nosi naziv Poslednji krik svega što nisam…

Sva tri benda, posle niza novosti koje su podelili sa publikom u prethodom periodu, izaći će na binu Elektropionira i publici predstaviti nove pesme i novu energiju. Posle godinu dana Sink i Random će ponovo nastupiti pred prestoničkom publikom.

Nakon velikog broja odsviranih koncerata širom zemlje, Sink će publici odsvirati najpopularnije pesme sa svoja dva albuma Sve što nisam ja, izdatog 2014. godine i Pred stubom srama. Sastav Random  novim singlom i spotom za pesmu By myself  najavljuje malo tvrđi i još zreliji zvuk u odnosu naprethodna dva EP-a Smile & Wave i Rewind. Prisutni će imati priliku da se upoznaju i sa nekim od neobjavljenih noviteta planiranih
da se nađu na albumu prvencu koji izlazi na proleće 2019. godine. Nakon par godina pauze, Nevreme se vraća na scenu novim singlom Crni abažur, koji će biti deo njihovog drugog albuma Koferi, koji je u procesu snimanja.

Vrata će biti otvorena u 20 časova. Cena ulaznice iznosi 300 dinara, a karte možete kupiti na ulazu u klub na dan koncerta, kao i u prostorijama kafea Šikarica u pretprodaji.

DSC_4301