Simfonija Smak, Dejan Petrović i Big Band i DJ Maus i Lapac u subotu zatvaraju Cloud festivale

U subotu, 31. avgusta, povodom zatvaranja Cloud festivala, na Ušću će nastupiti Simfonija Smak, Dejan Petrović i Big Band i DJ Maus i Lapac.

Posetioci će imati priliku da po prvi put u Beogradu čuju projekat Simfonija Smak. Pesme ove kultne grupe u aranžmanima koje je napravio Vojkan Borisavljević izvodiće Kragujevački simfonijski orkestar i članovi grupe Osvajači, a solista će biti Zvonko Pantović Čipi. Muzika grupe Smak odiše džez rok elementima i u novom simfo-rok ruhu, sa čvrstim heavy rifovima, po kojima su Osvajači poznati, oživljava stare hitove grupe Smak na jedinstven način. Poseban ugođaj  publika može očekivati u potpuno novim aranžmanima i visokim tenorskim deonicama po kojima je poznat frontmen Osvajača. Pored hitova Smaka, Osvajači za kraj izvode nekoliko svojih hitova u sinergiji sa simfonijskim orkestrom.

Nakon toga nastupiće Dejan Petrović i Big Band, koji je širom sveta poznat po nesvakidašnjim aranžmanima pop i rok hitova koje izvodi sa svojim Big Band-om, a čast da zatovore Cloud festivalsku platformu imaće DJ Maus i Lapac koji će Ušće pretvoriti u najveću diskoteku na otvorenom uz rok hitove osamdesetih.

Ulaz je besplatan, a početak je zakazan za 20 časova.

IMG_0820-(Copy) (Copy)