She Past Away u decembru u Elektropioniru

Kao što je već najavljeno, She Past Away premijerno će nastupiti u Beogradu krajem ove godine, međutim na promenjenoj lokaciji, tako da će koncert ipak biti održan u prostorijama kluba Elektropionir u Cetinjskoj 15. Nastup je zakazan za 29. decembar, a domaću podršku će pružiti novosadski bend Sputnik.

She Past Away je jedan od trenutno vodećih i najaktivnijih dark-wavepost-punk bendova. Bend je nastao u Turskoj i nakon vrlo kratkog vremena postao pravi hit širom sveta. Njihovi, pretežno rasprodati nastupi, su okarakterisani kao prava poslastica za sve ljubitelje darkgothnew wavedark wave, post pank i sličnih i srodnih pravaca.

Specijalni gosti i domaćini biće novosadski bend Sputnik koji sve više osvaja domaću i regionalnu scenu sa svojim energičnim miksom elektro rok/new wave zvuka.

Limitirani kontigent od 50 komada oldschool štampanih ulaznica po specijalnoj promotivnoj ceni od 1200 dinara biće u prodaji od 21. maja, samo u Šikarici. Nakon toga, cena će biti 1500 dinara u pretprodaji, a na dan koncerta cena će iznositi 2000 dinara. Karte možete nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa.

SPA3