She Past Away u decembru premijerno u DOB-u

She Past Away premijerno će nastupiti u Domu omladine Beograda krajem ove godine. Nastup je zakazan za 29. decembar, a domaću podršku će pružiti novosadski bend Sputnik.

She Past Away je jedan od trenutno vodećih i najaktivnijih dark-wave, post-punk bendova. Bend je nastao u Turskoj i nakon vrlo kratkog vremena postao pravi hit širom sveta. Njihovi, pretežno rasprodati nastupi, su okarakterisani kao prava poslastica za sve ljubitelje dark, goth, new wave, dark wave, post pank i sličnih i srodnih pravaca.

Specijalni gosti i domaćini biće novosadski bend Sputnik koji sve više osvaja domaću i regionalnu scenu sa svojim energičnim miksom elektro rok/new wave zvuka.

Ulaznice možete naći u prodaji već od 16. aprila. Prvih pedeset ulaznica biće po akcijskoj ceni od 1200 dinara, koje možete nabaviti samo u Felix i Mungos šopovima, dok će normalna cena u pretprodaji biti 1500 dinara i one možete nabaviti, pored navedenih šopova, i putem prodajnih mreža GigsTix i Eventim. Na dan koncerta ulaznica će iznositi 2000 dinara.

SPA3