Šesto izdanje rumunskog Rockstadt Extreme festa početkom avgusta

Šesto izdanje rumunskog Rockstadt Extreme festa biće održano u periodu od 2. do 5. avgusta, u bazi tvrđave-zamka u Rašnovu, na kojem će publika u toku četiri festivalska dana imati priliku da čuje veliki broj izvođača iz celog sveta.

Ovaj festival važi za jedan od najvažnijih festivala ovoga tipa, u jugoistočnoj Evropi. Nakon prošlogodišnjeg izdanja rumunskog Rockstadta, kojim su postavljeni novi rekordi, organizatori su za ovu godinu pripremili još bogatiji program za ljubitelje kvalitetnog metal zvuka. Naime, ove godine publika će moći da vidi preko trideset bendova, a za sada su potvrđeni nastupi sledećih sastava –  In Flames, W.A.S.P, Obituary, Powerwolf, Converge, Enslaved, Dying Fetus, Fleshgod Apocalypse, Metal Allegiance, Brujeria, Septicflesh, Goatwhore, Dirty Shirt, Bucovina, Belphegor, Origin, Coma, Gutalax, Fleshless, Get The Shot, Full Of Hell, Dust Bolt, Infest, Obscure Sphinx, Kistvaen, E-AN-NA, Ingested, Nervochaos, Kurokuma, The Fallen Prophets, The Thirteenth Sun, IRTE, W3 4R3 NUM83RS, Impure Wilhelmina, Of Virtue The Royal.

Ulaznice za Rockstadt Extreme fest su već u prodaji i mogu se nabaviti poručivanjem sa oficijelnog sajta festivala, a za one sa teritorije Rumunije na svim prodajnim mestima MyTicketa Bilete.ro. Trenutna cena ulaznica iznosi 270 rumunskih leja, što je nešto manje od 60 evra. Kao što je to bio slučaj i ranijih godina, pojedinačne ulaznice nije moguće nabaviti, jer se karte za festival prodaju samo u vidu kompleta!

REF_2018_mai