Šesti Pozitivan koncert u Novom Sadu

Šesto izdanje novosadskog Pozitivnog koncerta biće održano 1. decembra u Shamrock Baru, a ove večeri nastupiće sastavi Neprijatelj prelazi zeku i Ki.

NPZ trenutno koncertno promoviše drugi album, te svi koji su propustili novosadsku promociju imaju priliku da slušaju Zeke na šestom Pozitivnom koncertu.

Ki je elektro art bend iz Kumanova, nastao početkom 2015. godine. Iza sebe imaju jedan album, nekoliko spotova i veliki broj nastupa. Njihov zvuk karakteriše nesvakidašnjost, eksperimentisanje i igranje muzičkim stilovima i odzžanrovima, propraćeno autentičnim tekstovima na makedonskom jeziku.

Pozitivan koncert u Novom Sadu održava se od 2012. godine u organizaciji Udruženja Prevent, a uz finansijsku podršku Gradske uprave za zdravstvo Grada Novog Sada. Koncert se održava u sklopu kampanje obeležavanja Svetskog dana borbe protiv AIDS-a, a osim koncertom, događaj će biti upotpunjen pratećim sadržajem i obezbeđivanjem novogodišnjih paketića za decu koja žive sa HIV-om, od strane društveno odgovornih kompanija.

Početak programa zakazan je za 21 čas, a ulaz je besplatan.

IMG_1068-(Copy) (Copy)