Sean Paul u maju premijerno u Beogradu

Jedna od najvećih svetskih muzičkih zvezda, Sean Paul, održaće svoj prvi koncert u Srbiji 22. maja 2018. u Hali sportova Ranko Žeravica!

Harizmatični Jamajčanin, dobitnik dve Gremi i četiri MOBO nagrade, poznat je po impresivnoj muzičkoj karijeri, tokom koje je objavio preko trideset svojih hitova, među kojima su Get Busy, Gimme The Light, We Are Burning, Like Glue, Temperature i ostale numere koje obaraju rekorde gledanosti na YouTube kanalu.

Multiplatinasti umetnik autor je preko 200 svetskih hitova, koje je izvodio u duetima sa najvećim svetskim zvezdama kao što su Rihanna, Sia, Beyonce, David Guetta, Enrique Iglesias, Dua Lipa, Kylie Minogue, Clean Bandit, Jay Z, Santana i Missy Elliott koji su među privilegovanim izvođačima s kojima je dostigao multimilionske tiraže. Od toga, 38 singlova ušlo je u prvih 100 na američkoj i engleskoj top listi – 19 numera našlo se u prvih 10, dok je čak 8 singlova stiglo na prvo mesto pomenutih lista!

Ne propustite spektakularan koncert Seana Paula u Hali sportova i obezbedite svoje ulaznice na vreme! Iste se nalaze u prodaji po sledećim kategorijama – parter 2500 dinara, Fan Pit 2900 dinara, tribine 3300 dinara i VIP 3900 dinara. Ulaznice možete nabaviti na svim prodajnim mestima Hale sportova i Eventima, kao i online na www.eventim.rs i www.halasportova.rs.

LSjK4VxG_400x400