Samostalni Referenti i Scordisci narednog petka u Festu

Beogradski ska pank bend Samostalni Referenti i beogradski irish punk bend Scordisci nastupiće u petak, 11. maja, u klubu Fest u Zemunu.

Samostalni Referenti su nakon kraće pauze ponovo koncertno aktivni i spremni da još jednom izađu pred svoju vernu publiku. U februaru su proslavili 22. rođendan benda, а takođe objavili i veoma provokativnu pesmu Vlast i opozicija. Nedugo nakon tih dešavanja, frontmen benda, Predrag Bojović, govorio je o mnogim zanimljivim temama u dvodelnom video intervjuu publikovanom na našem sajtu, gde je i klub Fest spomenut kao bitna lokacija sa početka karijere benda.

Scordisci su poslednji put u do sada poznatoj postavi nastupili u Kragujevcu za Dan svetog Patrika, a u Festu će nastupiti ne samo po prvi put, već i premijerno u novoj postavi. Bend je pre nešto više od mesec dana napustio jedan od poslednjih članova startne postave, pevač Đorđe Rosić. Novi pevač benda je Filip Novović, koji je gostovao na poslednjem beogradskom nastupu benda u Božidarcu. Ovom prilikom će biti predstavljena još jedna promena – bend nastavlja sa radom sa dve gitare.

Pretprodaja karata po ceni od 400 dinara vrši se na šanku kluba i u Felix Shop-u. Početak događaja zakazan je za 22 časa.

IMG_4025