Rossomahaar u februaru premijerno u Beogradu

Jedan od najznačajnijih ruskih black metal bendova, Rossomahaar, nastupiće premijerno u Beogradu, 5. februara u maloj sali Doma omladine Beograda, uz podršku domaćeg sympho black metal benda Carnival of Flesh.

Rossomahaar je osnovan 1995. godine. Zahvaljujući svom jedinstvenom stilu, za relativno kratko vreme su uspeli da budu prepoznati i van granica svoje zemlje. Iza sebe imaju 4 studijska albuma, a poslednji album, The Reign of Terror, objavljen je 2010. godine. Članovi ovog sastava sviraju i u bendu Arkona – jednom od najvećih metal bendova iz Rusije i miljenika domaće publike. Nakon ogromnog uspeha koji je ostvarila Arkona i brojnih turneja, bend Rossomahaar je stavljen u drugi plan, nastupajući povremeno. Zbog toga je ovaj koncert jedinstvena prilika za fanove u Srbiji da vide ovaj unikatan black metal sastav.

Carnival of Flesh svira od 2002. godine i iza sebe imaju album Stories from a Fallen World objavljen 2015. godine. Ovaj bend čini ekipa iskusnih muzičara koji sviraju i u sastavima Temple Of The Smoke, Instead Of A Kill, Superhammer. Domaća publika već je imala prilike da ih čuje 2016. godine kada su u punoj sali Doma omladine prezentovali svoj prvenac. Ovo će momcima biti idealna prilika da najave svoju evropsku turneju planiranu za jesen 2018. godine.

Karte možete kupiti u pretprodaji na svim blagajnama Eventima po ceni od 800 dinara, dok će na dan koncerta cena karte iznositi 1000 dinara.

Rossomahaar_1