Rok reprezentacija na Rock Star Festu, 24. decembra na Beogradskom sajmu

Rokenrol zauvek – poruka je Star Rock Festa, novog muzičkog festivala koji će na jednom mestu okupiti istinske rok zvezde regiona.

Ideja festivala, čiji je inicijator Raka Marić, vlasnik Music Stara i kultni menadžer najvećih domaćih muzičkih zvezda, je da se jednom dobrom i žestokom svirkom pokaže da je rokenrol i dalje mlad, jak, žilav, živ i zdrav, i da uprkos muzičkim trendovima koji dolaze i prolaze, pravi kvalitet uvek ostaje.

Na festivalu, koji će biti održan 24. decembra 2022. godine, od 18 do 01h, na Beogradskom sajmu, koji je upamtio brojne nezaboravne koncerte, ponovo će se desiti istorija. Jer, ovog puta će nastupiti prava rock reprezentacija muzičara iz čitavog regiona. Ovo je line-up koji je teško pobediti: Atomsko sklonište, Divlje jagode, Jurica Pađen i Aerodrom, YU grupa, Vatreni poljubac,  Osvajači, Dr Nele Karajlić, Teška infdustrija i Epilog.

I to nije sve. Kako kažu organizatori, biće i gostiju iznenađenja i zato pozivaju sve istinske fanove rokenrola da 24. decembra budu zajedno na mestu gde se slavi rokenrol.

Prethodni tekstRade Šerbedžija najavio novogodišnje koncerte
Naredni tekstProleće & De Limanos @ SKCNS Fabrika, 16.12.2022.
Pozdrav, moje ime je Nikola, radim i stvaram u Beogradu, po obrazovanju sam projektni menadžer, a fotografiji, kao hobiju, pristupam sa mnogo entuzijazma. Fotografišem već skoro sedam godina, a koncerte posećujem redovno već skoro petnaest godina. Od mojih fotografskih početaka sam prošao kroz razne faze i tehnike fotografisanja, trudim se da u eri digitalnog, ne zapostavim i ono što je prethodilo, pa tako povremeno fotografišem i analogno. Еksperimentisao sam i sa raznim fotografskim žanrovima i temama, od dokumentarne fotografije, preko portreta, pa sve do makro sveta, uvek sa namerom da svoje znanje i veštine podignem na viši nivo. Samim tim je spoj fotografije i koncerata za mene bio, na neki način, spoj lepog i korisnog, а dogodio se u septembru 2017. godine u, za mene, periodu traženja inspiracije za nova fotografska stvaranja, što je Jovan ispred PRIS portala razumeo i bio vrlo raspoložen da mi pruži priliku. Od tog septembra 2017. godine sam nastavio svoje redovne posete koncertima, ali, naravno, sada skoro uvek sa fotoaparatom u rukama u potrazi za najboljim svetlom i kadrom. Uživajte na portalu i u galerijama, a mi se vidimo na koncertima.