Ritam Nereda u subotu u Festu

Nakon više od godinu dana, čuveni novosadski sastav Ritam Nereda će nastupiti 24. marta u zemunskom klubu Fest. Podršku na ovom koncertu sastavu će pružiti beogradski bend Sink.

Ritam Nereda je jedan od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih domaćih sastava svoje generacije koji radi od 1987. godine. Sinonim su za glasnu, brzu, čvrstu i energičnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom. Kolekciju legendarnih pesama kao sto su Put beznađa, Crno je sve, Ne, 10 godina, Hiljade, Sećanje, Heroj, i mnoge druge ćete uvek moći da čujete na njihovim nastupima koje će zajedno sa publikom pevati glasno. Iza sebe imaju osam studijskih albuma i tri live izdanja, a poslednji album 30 godina bend je objavio početkom aprila 2017. godine i nakon toga je išao na turneju na kojoj su slavili 30 godina postojanja. Trenutno rade na novom albumu.

Na ovom koncertu bend će i premijerno u Srbiji predstaviti novog gitaristu Kiću, koji je zamenio Sašu Friša.

Početak koncerta je zakazan za 21 čas. Ulaznice su u prodaji u klubu Fest i Felix Shop-u po ceni od 900 dinara, dok će, ukoliko ih ostane, na ulazu stajati 1200 dinara.

IMG_7505-(Copy) (Copy)