Ritam Nereda obeležava 30 godina postojanja

Čuveni novosadski pank sastav, Ritam Nereda, proslavlja 30 godina postojanja i tim povodom održaće nastup u Novom Sadu, 18. novembra, u klubu The Quarter, a zatim u Beogradu, 25. novembra, u sali Amerikana Doma omladine Beograda.

Koncert u Novom Sadu podržaće bendovi Putrid Blood iz Šida, Gomila Nesklada iz Nikšića i novosadski sastav Proleće. U Beogradu kao gosti sviraće još jednom Putrid Blood, Flatline iz Sarajeva i bend Spunk iz Sremske Mitrovice.

Ritam Nereda postoji još od 1987. godine i važe za jedan od najproduktivnijih autorskih bendova naših prostora. Sjajna mešavina punka, metala i hardcore-a već 30 godina okuplja veliki broj fanova i poštovalaca njihove muzike.

Spremili smo set listu kakvu do sada nismo svirali jer mislimo da je to pravi način da proslavimo ovakav jubilej. Na bini. Pored nas tu će biti sjajni bendovi kao što su Putrid Blood, Gomila Nesklada i Proleće koji nisu slučajno tu. Jedva čekamo da izađemo na binu, kaže Boban Petronić, frontmen ovog sjajnog benda pred novosadski koncert.

Novosadski koncert počeće u 20:30 časova, a karte po ceni od 800 dinara možete da nabavite putem GigsTix mreže, a specijalne ulaznice možete da nabavite u Mungos Shopu i Shamrock Baru.

Početak Beogradskog koncerta zakazan je za 20 časova, a ulaznice možete da napavite putem mreže Eventim kao i u Felix shopu, po ceni od 1000 dinara. Ukoliko ostane ulaznica, cena na ulazu iznosiće 1500 dinara.

Ritam nereda @ Koncert godine, Novi Sad, decembar 2016.
Ritam nereda @ Koncert godine, Novi Sad, decembar 2016.