Random u promoviše album prvenac u Elektropioniru

Bendovi Random i Door Window Nine nastupiće u subotu, 4. maja, u beogradskom klubu Elektropionir.

Random će na ovom nastupu promovisati album prvenac koji nosi naziv Sun Moon Stars. Krajem prethodnog meseca, bend je objavio spot za pesmu Staring At The Sun.

Slušajući ovo izdanje ne stiče se pojam da je nastalo na našim prostorima gde se sve svodi na jednostavne garage forme u kojima je najvažnije da se napravi dobra buka. Random nisu bučni, oni su komplikovani, a komplikovano se kod nas ne traži. Sun Moon Stars je album za one koji ozbiljno shvataju slušanje muzike, poručio je Mike Stankovich u recenziji albuma objavljenoj na našem portalu.

Door Window 9 je u prethodnom periodu bio veoma aktivan kada su u pitanju nastupi po klubovima. Ovaj mladi tročlani bend počeo je sa radom 2016. godine, a svira rock/heavy indie rock zvuk. Samo neki od njihovih uzora su Jimi HendrixJoy DivisionFoo Fighters… Ovom prilikom promovisaće dva ovogodišnja singla, koja prate i spotovi. Prvi nosi naziv Eastern, a drugi Ride Your Mind.

Početak događaja zakazan je za 21 čas. Ulaznice po ceni od 300 dinara možete kupiti u pretprodaji u kafeu Šikarica, kao i na ulazu u koncertni prostor.

Random promo