Prvi Superstar festival krajem avgusta u Smederevskoj Palanci

PodrziPRISBanner

Ove godine Smederevska Palanka dobija prvi open air festival koji će nositi naziv Superstar, a debitantsko izdanje biće održano 30. i 31. avgusta. Festival će biti održan na prostoru Palanačkog kiseljaka, koji će, za tu priliku biti preuređen u festivalski kompleks sa savremenom binom, chillout zonom, punktovima sa hranom, pićem i slično.

Prvog dana, u petak, 30. avgusta, nastupiće Crvena jabuka, Orthodox Celts, Epilog, Nikom ništa i DJ Petrovitz Yugoslavia. U subotu nastupaju Partibrejkers, Bad Copy, Čovek bez sluha, Keni nije mrtav i DJ Peter Portman.
Uz dobro poznate hedlajnere, Crvenu jabuku, kao istrajnim pop rock bendom sa velikim brojem hitova, Partibrejkerse, rezidente rokenrola na ovim prostorima, nasupiće i hip hop atrakcija Bad Copy, koja se posle odličnog albuma Krigle vratila sa novim singlom Prazan disko. Uz Orthodox Celts, koji neguje tradiciju irske muzike, u lajnapu su i popularni šumadijski Ramonsi – ČBS, koji su već uveliko na turneji Stanimo u gard širom regiona, ali i hard and heavy bend Epilog, koji uz autorske pesme, u svom nasledsvu ima i najveće hitove grupe Osvajači. U festivalskom programu biće i dva kvalitetna noviteta sa domaće scene. Mladi melodic punk bend iz Kruševca, Keni nije mrtav, sve je poznatiji publici širom zemlje, srazmerno zaista impresivnom broju nastupa, a pored njih nastupiće i Nikom ništa, kragujevački punk rock sastav koji je objavio debi album U inat sivilu. Obe večeri, po završetku hedlajnera, od 1 sat iza ponoći, posetioce Superstar festivala očekuju i DJ setovi izvođača Petrovitz Yugoslavia i Peter Portman.
Palanački Kiseljak smešten je nedaleko od centra grada. Infrastruktura i kapaciteti prostora su idealni za održavanje ovakve manifestacije, a za vreme festivala, ovaj prostor će biti specifično uređen, uz dosta interesantnih detalja. Programi počinju od 20 časova, a manifestacija je pogodna za sve uzraste.

U pretprodaji su dvodnevne ulaznice po ceni od 800 dinara. Pojedinačne karte možete nabaviti na ulazu po ceni od 500 dinara po večeri. Pretprodajna mesta su Beer Ti Ja u Smederevskoj Palanci, The Moment Café Club u Velikoj Plani, Caffe Dvorištance u Mladenovcu i

Mašinac u Smederevu.
IMG_4464