Prti Bee Gee u subotu u Božidarcu

Hip hop sastav Prti Bee Geeuz podršku DJ Mrkija, kao i izvođača Bigru & Paja Kratak, Lucciano Hillfinger i Mili, nastupiće u subotu, 3. marta, u Božidarcu.

Hip hop grupu su osnovali Moskri, Eufrat i Mikri 2000. godine, a na underground sceni proslavili su se na Radiju SKC. Prvi album Grejtest hits objavljen je 2002. godine, a fanovi hip hopa bili su oduševljeni rimama punim crnog humora, ali i opisivanja društvenih pojava kao što su narkomanija, život na ulici i nasilje, bez dlake na jeziku. Grupa je 2005. godine doživela težak udarac, kada je Davor Bobić Moskri iznenada preminuo. Nastavili su da rade kao dvojac i godinu dana kasnije izdali album Moskri posvećen pokojnom reperu. Ove godine su nastupali na mnogim regionalnim festivalima, a takođe su održali i puno samostalnih klupskih nastupa. Ovom prilikom promovisaće i numere sa aktuelnog albuma Petarda.

Poznata je i satnica, te će DJ Mrki početi da zagreva publiku u 20 časova, Bigru & Paja Kratak, Lucciano Hillfinger i Mili na binu izlaze oko 21 čas, dok će Prti Bee Gee nastup otpočeti oko 22 časa.

Cena karte u pretprodaji iznosi 500 dinara i možete je nabaviti u Felix Shop-u. Cena karte na veče koncerta biće 700 dinara.

IMG_9835-(Copy) (Copy)