Promotivna žurka pred Singidunum fest

Uoči Singidunum festivala, koji će biti održan 24. juna na Kalemegdanu, organizacija Route 011 poklanja besplatnu svirku, koja će biti održana u četvrtak, 25. maja, od 18 časova, na splavu Pab na vodi, na keju 25. maj.

Na promo žurci nastupiće: Prljavi inspektor Blaža, Direktori, NBG, Scordisci, The Bite i Blanquito Cojones, dok će u pauzama između nastupa članovi bendova birati muziku za DJ pultom. Svi koji dođu na svirku, dobiće priliku da učestvuju u snimanju promo videa za Singidunum festival.

Na prvom Singidunum festu publika će, na jednom mestu moći  da čuje čak deset bendova. Među njima je Električni orgazam, jedan od začetnika novog talasa u jugoslovenskoj muzici, čija karijera je počela još pre 37 godina upravo u glavnom gradu Srbije. Pored njih, nastupiće i Ritam nereda, koji proslavlja 30 godina uspešne karijere, a krajem aprila objavili su specijalno izdanje povodom tog jubileja. Na Kalemegdanu će svirati i Direktori i NBG, koji su se prošle godine vratili na scenu posle duge pauze, zatim  Prljavi inspektor Blaža i kljunovi, 357, Elvis Jr. Kurtovich, The Bite, Scordisci, Blanquito cojones i Kontras.

Ulaznice za Singidunum fest možete kupiti po ceni od 1190 dinara na prodajnim mestima Gigstix-a i DD tickets-a, kao i u Felix Shopu, Žila Shopu, pabu Cigla & Krigla i 011 Shopu.

img_3718-copy