Promocija prvog albuma benda Larska u Domu omladine Kragujevca

Prvo zvanično izdanje grupa Larska predstaviće kragujevačkoj publici u bašti Doma omladine uživo koncertom koji će biti održan u petak, 14. juna.

Njihov masivni zid zvuka uz pregršt upotrebe efekata u osnovi podseća na dobro poznate sastave iz 70ih i 90ih, kao što su Pink Floyd, Kyuss, Melvins, Black Sabbath, Alice in Chains i Nirvana, no Larska uspeva da dokazanim formulama doda lični pečat. Ovaj mladi sastav uspeo je da uz svež i drugačiji pristup u startu ostvari i zapažena učešća na festivalima za demo, a kasnije i afirmisane bendove.

Njihovu muziku i samu grupu opisuju kao Bend iz Kragujevca Larska čiji zvuk ruši napuštena fabrička postrojenja iz socijalističkog perioda.

Album pod nazivom Can’t Steal It izdat je na CD formatu, a izdavač je takođe Dom omladine Kragujevac. Izdanje će se naći i na digitalnim platformama kao što je Bandcamp, gde će biti moguća opcija digitalnog preuzimanje albuma, kao i mogućnost poručivanja fizičkog izdanja. Album možete naručiti i na zvaničnoj Facebook stranici benda.

Ovim povodom bend je za koncertnu promociju spremio i iznenadjenje. Scenografija je tematski inspirisana i povezana sa izgledom omota albuma koji je nastao kao posledica svih dešavanja i doživljaja sredine u kojoj bend živi i stvara. Dizajn potpisuje Luka Stoisavljević.

Početak događaja zakazan je za 22 časa.

Larska