Program i satnica osmog Prnjavorstock festivala

Osmo izdanje Prnjavorstock festivala biće održano od 31. avgusta do 2. septembra, na otvorenom prostoru ispod Avale, u mestu Prnjavor. Muzički program je kompletiran, a poznata je i satnica nastupa.

Prvog dana festivala od 19 časova nastupiće Contaminated mind, nastup sastava Krilat i beo zakazan je za 20 časova, od 21 čas nastupaće Grešnici, zatim u 22 časa na binu izlazi Alfa Tica, dok će u 23 časa svojih 45 minuta dobiti CPR. U ponoć će pred publiku izaći sastav Skupljeni Na Brzinu, sat vremena nakon ponoći Sajki Vois, u 2 sata ujutru bend Progres, a priliku da zatvori prvo festivalsko veče dobio je bend Prototip čiji nastup počinje u 3 sata nakon ponoći.

Program drugog dana festivala počinje u 18 časova i 30 minuta nastupom Mikrobenda. Nakon njih, od 18 časova i 55 minuta nastupiće beogradski sastav Irvas, te u 19 i 40 Bulevar vodenih mozaika. Nastup slovenačke grupe Cosa Nostra zakazan je za 20 časova i 25 minuta, posle kojeg će, u 21 i 10, na binu izaći bugarski sastav WOPS. Od 22 i 5 publika će imati priliku da sluša kruševačke pankere Crveni karton!, nakon kojih će u 22 i 55 nastupiti Besne Gliste. Beogradski metal crossover sastav Clan će otpočeti svoj nastup sat vremena nakon Glista, u 23 i 55. Zatim će u 55 minuta posle ponoći na binu izaći bogradska post dark wave grupa Tobija, dok će u 1 sat i 50 minuta nastup početi bend Infidel/Džedalji. Sastav Šupak meraklija će u 2 i 35 dobiti svojih pola sata, a posle njih će scenu preuzeti zaječarski HCZ u 3 i 20. U ranim jutarnjim časovima uslediće nastupi mladenovačkih sastava, te će na binu izaći u 4 časa i 5 minuta Framework, a Desert fox 45 minuta kasnije. U ranim jutarnjim časovima, grupa Sanitarium, koja će svirati od 5 časova i 35 minuta, i Dusi, čiji nastup počinje u 6 časova i 20 minuta, će imati priliku da pozdrave one koji će tada ustati, a publici koja se nađe na festivalu da požele laku noć.

Nastupom sastava Predgrupa meze, koji će na binu izaći u 18 časova, počeće završni dan festivala. Nakon njih publika će imati priliku da čuje bend Badmash od 18 časova i 35 minuta, te u 19 časova i 20 minuta grupu Hurleur. Slovenački sastav Onslow će svoj nastup otpočeti u 20 časova i 5 minuta, nakon čega će se u 20 i 50 na bini naći njihovi zemljaci Živi Zid. Nastup benda Soda und gomorra zakazan je za 21 čas i 35 minuta, a u 22 i 20 pred publiku će izaći sastav Zebra Starleta. Uslediće nastupi grupa Rapidforce u 23 i 20 i Last Thrill u 35 minuta posle ponoći. Čast da zatvori festival pripala je kovinskom sastavu CounterIgnition.

Za posetioce će biti obezbeđen besplatan kamp.

IMG_6838-(Copy) (Copy)