PRIS Toxic Weekend festival u decembru u Apolo dvorani

Nakon jednogodišnje pauze, pančevački Toxic Weekend festival se vraća na velika vrata, radioaktivniji nego ikada ranije. Pojačan ekipom PRIS portala, peti Toxic Weekend će u Apolo dvorani ugostiti deset aktuelnih pank, hardcore i metal imena, tokom 7. i 8. decembra.

Prva dva poznata imena su užički hardcore bend Brat, koji će nastupiti u petak, 7. decembra, i beogradski rokenrol bend Terrier, koji nastupa u subotu, 8. decembra, dok će u naredna četiri dana biti objavljen kompletan line up festivala. Brat će, kao i Terrier, po prvi put nastupiti u Pančevu, a zajedničko ovim bendovima je i to što će tokom svojih nastupa promovisati debitantska studijska izdanja, publikovana ove godine.

Brat je prvog dana novembra objavio album Imamo li problem, a recenzija istog dostupna je na našem portalu. Na Toxic Weekend festival dolaze dan uoči promocije albuma u rodnom Užicu. Terrier je privukao simpatije publike još pre prvog koncertnog događaja, koji je bio realizovan baš na PRIS Stage-u, čemu svedoči odlična posećenost prilikom promocije albuma Muzika za porniće.

Početak oba dana festivala zakazan je za 20 časova. Cena jednodnevne ulaznice u pretprodaji iznosiće 300 dinara, dok će cena dvodnevne biti 500 dinara. Pretprodajna mesta će biti naknadno objavljena. Cena karte na ulazu u Apolo dvoranu iznosiće 350 dinara po večeri.

2 (1)